3 d’abril del 2010

DIVENDRES SANT DOBLEMENT FESTIU

L’Associació Esportiva Escolar Celestí Bellera va oferir una jornada esportiva i de diversió per a tots els socis i sòcies de l’entitat, par a la gent de Can Bassa i per als sis equips convidats: Club Voleibol Rubí, Club Voleibol Premià, Club Futbol Sala Ciutat de Granollers, Futbol Sala Lliçà i Club Bàsquet Les Franqueses Cadet i Club Bàsquet Les Franqueses infantil.

Prop de 200 nois i noies van participar en aquesta festa de l’esport gaudint d’activitats diverses, des de partits dels seus respectius esports: futbol sala, bàsquet i voleibol; com exhibicions dels nostres grups de ball: Hip-Hop i aeròbic i també la nova oferta d’aquest any l’Aikido.

Després de les competicions esportives van recuperar energies, amb la botifarrada organitzada conjuntament amb l’AAVV de Can Bassa. Ja que els hi esperava una tarda carregada d’activitats lúdico-esporives: futbolí humà, tennis taula rodona, jocs tradicionals i concurs de triples.

Finalment només afegir que aquesta activitat no s’hagués pogut dur a terme sense la col·laboració de tots els monitors i monitores de l’entitat, de tots els patrocinadors: Bar-Restaurant New Foment, Bar Can Pedro, Viena, El Forn del Barri, AAVV Can Bassa, Perruqueria Navarro; i el suport incondicional de l’intitut Celestí Bellera, l’escola Mestres Montaña, l’ajuntament de Granollers i la beca Maria Gaja.