24 d’abril del 2011

AVUI HA ESTAT UN GRAN DIA !!!

Avui ha estat un GRAN dia d’esport i activitat física a l’institut. La gran majoria dels socis i sòcies de l’Associació Esportiva Escolar Celestí Bellera han participat a torneigs de futbol sala, bàsquet, handbol i/o de voleibol. A la vegada s’ha fet l’exhibició dels diferents grups de ball: hip-hop avançant, d’iniciació, d’aeròbic i de ball del grup de nens i nenes de l’escola Mestres Montaña.

Avui ha estat un FANTÀSTIC dia perquè els pares, mares, familiars i amics han pogut veure els seus fills i filles jugar i gaudir de l’esport i de l’activitat física. A la vegada, han pogut participar en els torneigs de futbol sala 3x3, de bàsquet i en el concurs de triples.

Avui ha estat un MERAVELLÓS dia en què s’ha vist com amb la unió es fa la força. Mitjançant la col·laboració conjunta dels monitors i monitores de l’AEECB i de l’Associació de Veïns del Barri de Can Bassa es pot fer un acte participatiu, engrescador i saludable. A més, com no, de l’organització de la ja tradicional “butifarrada”.

Avui ha estat un PERFECTE dia per mostrar com des de l’autogestió dels propis monitors i monitores de l’AEECB és possible tirar endavant un projecte tan bonic, cooperador, que il·lusiona i uneix.

Avui ha estat un INMILLORABLE dia per agrair la participació a la jornada esportiva a l’institut Carles Vallbona, al club de bàsquet de les Franqueses del Vallès i, especialment, a l’institut Miquel Biada de Mataró.

Avui és un FELIÇ dia per a un professor d’educació física, que se sent orgullós i emocionat per la feina feta pel seu alumnat.

Moltes gràcies a tots i totes:
- Als socis i sòcies: per la vostra participació, ganes i joc net..
- Als pares, mares, familiars i amics: per haver vingut i animat.
- A l’Associació de Veïns de Can Bassa: per haver col·laborat per tirar endavant la jornada.
- Als Instituts i clubs visitants: per poder jugar amb vosaltres.
- A les empreses col·laboradores: per ajudar-nos.
- Al Servei d’Esports (Ajuntament de Granollers): per cedir-nos el pavelló de Can Bassa.
- A l’Institut Celestí Bellera: calen paraules?
- I amb majúscules i amb negreta, als monitors i monitores de l’AEECB: sense vosaltres, sense aquest “teixit humà”, res de tot això seria possible. Especialment, vull agrair la titànica feina portada a terme per en Pere i la Marina que, sense cap dubte, són uns excel·lents coordinadors !