26 de març del 2008

Esport a l'insti pel cap de setmana del 29 de març

Aquest dissabte tornem a les trobades esportives a l'institut!
A les 10 hores interessant partit de bàsquet cadet AEECB - CB Palafolls (convocats a les 9'30 hores a l'institut) i al pavelló del Tub, partit de voleibol a les 9 del matí (convocades a les 8'30) vers el GEM i a les 12 hores "derbi" de futbol sala infantil ( amb el Vallbona. Els de bàsquet infantil també juguen al Tub contra el Vallbona, a les 10'30 hores (convocats a les 10 hores al Tub).
Es que vulgueu acompanyar fora als equips de l'Associació, ho podeu fer amb l'equip de futbol sala cadet, ja que juguen a les 9 hores a l'escola Pia de Mataró (sortida a l'institut a les 8 hores; C/ Sant Agustí, 59 veure link) o amb l'equip d'handbol femení que juguen contra l'OAG Gràcia de Sabadell (C/ Boccacio, veure link) a les 12'15 hores (sortida des de l'institut a les 11 hores).
Aquest cap de setmana no juguen les noies de futbol sala.. snif, snif,....
Ah !! recordeu que de les 11 a les 13 hores vindran al pati de l'institut la colla del Xics per ensenyar-nos a fer castells.
També fer-vos saber que els diferents equips ja s'estan preparant per les finals Locals que tindran lloc a mitjans mes d'abril.... preparats, llestos, ja !!!
Més, és impossible !!!