8 de novembre del 2009

Han començat les lligues esportives

Durant aquest cap de setmana, dos equips de l’AEECB, el de voleibol cadet B i el de bàsquet infantil, han començat la seves respectives lligues en els Jocs Esportius Escolars de Catalunya.

Les noies de voleibol van jugar el divendres a l’Ametlla i, pel què m’ha comentat un “enviat especial”, van fer un partit excel·lent, amb múltiples oportunitats i molt bones jugades. Estic convençut que l’equip de voleibol ens prepara una temporada plena de sorpreses. Som-hi !

Els jugadors i jugadora de bàsquet es van desplaçar el dissabte pel matí a Premià de Mar per jugar el seu primer partit per l’AEECB amb la Salle. Encara que inicialment ens vam equivocar del lloc on es portaria a terme el partit i que feia un vent molt fred, es va poder observar un molt bon partit de bàsquet. D’opcions per llançar n’hi van haver un munt i els espectadors del partit, pares i mares als que voldria agrair la seva assistència i col·laboració, van poder gaudir d’un meravellós partit. Si veieu als participants de l’equip feliciteu-los. Si no els coneixeu, us adjuntem una fotografia (gràcies pare d’en Marc Alcalà).
Recordeu que per damunt de tot, el que ens interessa a l’AEECB no és la victòria, sinó que us ho passeu molt bé, que respecteu a l’equip contrari i que feu MOLTA PINYA !!

Endavant !! i fins la pròxima jornada.