16 d’abril del 2018

FINALS COMARCALS:

Aquest dissabte, el nostre equip infantil de futbol sala, va jugar les finals comarcals representant l'Associació Esportiva Celestí Bellera. L'equip que va aconseguir classificar-se per aquesta fase final, va disputar les semifinals contra l'equip de l'institut Mollet.

El nostre equip arribava al partit amb les baixes confirmades de Gerard Rodríguez i Iker Mara, i les de última hora per lesió, de Salu Danjo i Adam Mussaoui.

El partit va començar amb la tensió pròpia d'unes finals, cap dels dos equips volia equivocar-se. L'equip de Mollet de mica en mica va començar a agafar el control del partit, fins que al final van aconseguir inaugurar el marcador. Els nostres els hi va costar molt fer front al marcador en contra i van acabar la primera part amb un marcador de 4-0 favorable als de Mollet. Als problemes dels nostres infantils, li vam sumar la lesió del porter Joan Cabrera.

A la segona part, va millorar l'actitud dels nostres, i es va notar al joc. Ivan Cañizares va marcar el nostre primer gol amb un bon cop de cap. El control del joc semblava que començava a ser nostre, però la baixa del porter es va notar i no va ser possible la remuntada.